Генерални директор „Србија Карго“ а.д. Душан Гарибовић, добитник је престижног признања „Капетан Миша Анастасијевић“ за најбољи транспорт и услуге у региону, које се у оквиру пројекта „Пут ка врху“ додељује најуспешнијим појединцима, предузетницима, компанијама и институцијама за остварене резултате у изградњи и јачању просперитета Града Београда и Србије.

1. Dodela priznanja 23.6.2021

Свечано уручење награда одржано је 22. јуна у Ректорату Универзитета у Београду, а међу 20 овогодишњих лауреата су и директорка КБЦ „Бежанијска коса“ Марија Здравковић, научни саветник Института „Винча“ Снежана Пајовић, директор ЈВП „Србијаводе“ Горан Пузовић, директор Института „Дедиње“ Милован Бојић, председница Академије медицинских наука Српског лекарског друштва, Љубица Ђукановић, директор Електротехничког института „Никола Тесла“ Драган Ковачевић…


„Велика је част и понос наћи се међу изабранима, јер ова награда значи једно велико поштовање нечијег рада и труда, али уједно и нови мотив и подстицај за још већим ангажовањем и доприносом како свом предузећу, тако и својој земљи, рекао је генерални директор Душан Гарибовић.

2. Dodela priznanja 23.6.2021

Присутнима се на свечаности обратио песник и књижевник Перо Зубац.


Национално признање „Капетан Миша Анастасијевић“, додељује Медиа Инвент Нови Сад, више од две деценије, заједно са Универзитетима у Новом Саду и Београду, под покровитељством Привредне коморе Србије и Уније послодаваца Србије.

Додела признања Генералном директору Србија Карго, а.д. Душану Гарибовићу