Сада већ традиционално, Србија Карго заузима запажено место у свом представљању студентима Саобраћајног факултета на Сајму послова и пракси, који је одржан 06. октобра у просторијама факултета.

Иако је ова значајна манифестација, првенствено посвећена студентима из области саобраћаја, логистике и телекомуникација из Србије и региона, ове године су „отворена врата“ и студентима свих осталих сродних факултета.

Saobracajni fakultet 1

Тиме је Сајам био додатно успешнији и посећенији, а свакако је постигнута и добра интеракција између студената и реномираних компанија. Студенти су били у прилици да се непосредно упознају са пословањем и делатностима водећих фирми у својим областима, али и да директно разговарају са њиховим представницима око свог евентуалног будућег ангажовања.

Saobracajni fakultet 2

Одржан је велики број радионица, панел дискусија и трибина, те је на тај начин Саобраћајни факултет обавио своју мисију и био спона између студената и потенцијалних послодаваца.

Поред Србија Карга и других железничких друштава, на Сајму су се представили и Nelt, Gefco, Transfera Transport & Logistics, Путеви Србије, Делта транспортни системи и др.