Генерални директор Душан Гарибовић са сарадницима, је 02. јуна уприличио прву званичну посету највише делегације компаније МЖ Транспорт АД из Скопља, коју је предводио генерални директор Мубекир Палоши. Уз срдачне речи добродошлице, генерални директор Душан Гарибовић је изразио и своје задовољство због сусрета уживо, рекавши да су добра сарадња, размена мишљења и искуства, као и јасне идеје, обострани интерес и сигуран пут ка успеху.

Saradnja makedonije i srbija karga

Иницијални састанак, осим прилике за упознавање челних људи обе компаније, имао је за циљ унапређење и продубљивање досадашње, дугогодишње добре сарадње, са акцентом на значај сарадње националних оператера. Размењене су информације о токовима робе које се превозе кроз Северну Македонију и Србију, али је било речи и о потенцијалним и реалним проблемима на граничном прелазу Табановце, са којима се сусрећу обе компаније, као и о предлозима да се заједничким снагама и трудом, изнађу решења за превазилажење истих.

На крају успешног сусрета, генерални директор Мубекир Палоши се позвао да буде домаћин нашим представницима у Скопљу, што ће бити још један корак напред ка квалитетнијим пословним односима, а имајући у виду потенцијал којим располаже „Србија Карго“.