Izvršne službe u stanici Crveni Krst, koje su bile smeštene u staničnoj zgradi, oštećenoj još tokom NATO bombardovanja, krajem prošle nedelje preselile su se u renoviranu zgradu magacina „Srbija Karga“.

Renoviranje je započelo s proleća i od nekadašnje neugledne zgrade magacina, napravljene početkom prošlog veka, dobio se nov reprezentativan objekat sa šest kancelarija, u koji su sada smešteni kolska služba, robna blagajna, šef stanice i operativni pomoćnik, magacioneri i vozovođe. Sadašnji prostor je opremljen apsolutno svom neophodnom infrastrukturom, koja će umnogome olakšati radno angažovanje zaposlenih.

Rekonstrukcija je podrazumevala savremeni sistem parnog grejanja, izolaciju zidova i plafona, nov krovni pokrivač, PVC stolariju, dva mokra čvora, uvođenje nove PTT linije, sređivanje pristupnog puta, kao i parkinga iza zgrade.

Završne radove su obavljali sami zaposleni, kako bi na taj način dali svoj doprinos i ubrzali preseljenje. Zadovoljstvo radnika je očigledno i svakako će novi ambijent i osavremenjeni uslovi doprineti još boljem radnom učinku.