Akcionarsko društvo za železnički prevoz robe „Srbija Kargo“, Beograd, oglašava potrebu za prijem u radni odnos na neodređeno vreme ukupno 10 (deset) izvršilaca.

Radna mesta koja se popunjavaju:

1. Ukupno 6 (šest) izvršioca za poslove tehničara vuče/mašinovođa, od kog broja:

2 (dva) izvršioca za poslove tehničara vuče/mašinovođa, u Sektoru za vuču vozova i TKP, Sekcija za vuču vozova i TKP Niš, OJ za VV i TKP Zaječar;
2 (dva) izvršioca za poslove tehničara vuče/mašinovođa, u Sektoru za vuču vozova i TKP, Sekcija za vuču vozova i TKP Niš, OJ za VV i TKP Lapovo;
2 (dva) izvršioca za poslove tehničara vuče/mašinovođa, u Sektoru za vuču vozova i TKP, Sekcija za vuču vozova i TKP Novi Sad, OJ za VV i TKP Subotica.

Posebni uslovi: srednja stručna sprema, srednja škola tehničkog smera – obrazovni profil tehničar vuče, posebna zdravstvena sposobnost prema Pravilniku o zdravstvenim uslovima koje moraju ispunjavati železnički radnici („Sl.glasnik RS“ br. 24/17). Kandidat sam snosi troškove lekarskog pregleda radi dobijanja uverenja o zdravstvenoj sposobnosti za poslove za koje konkuriše.

2.Ukupno 1 (jednog) izvršioca za poslove tehničara tehničko-kolske delatnosti/pregledač kola, od kog broja:

1 (jednog) izvršioca za poslove tehničara tehničko-kolske delatnosti/pregledač kola, u Sektoru za vuču vozova i TKP, Sekcija za vuču vozova i TKP Niš, OJ za VV i TKP Zaječar- mesto rada stanica Bor teretna.

Posebni uslovi: srednja stručna sprema, srednja škola tehničkog smera – obrazovni profil tehničara tehničko-kolske delatnosti, posebna zdravstvena sposobnost prema Pravilniku o zdravstvenim uslovima koje moraju ispunjavati železnički radnici („Sl.glasnik RS“ br. 24/17). Kandidat sam snosi troškove lekarskog pregleda radi dobijanja uverenja o zdravstvenoj sposobnosti za poslove za koje konkuriše.

3. Ukupno 3 (tri) izvršioca za poslove transportno komercijalnog tehničara, od kog broja:

1 (jednog) izvršioca za poslove transportno komercijalnog tehničara, u Sektoru za saobraćaj i transport, Sekcija za ST Užice, OJ za ST Kraljevo, stanica Kraljevo;
2 (dva) izvršioca za poslove transportno komercijalnog tehničara, u Sektoru za saobraćaj i transport, Sekcija za ST Beograd, OJ za ST Ruma, stanica Šid.

Posebni uslovi: stečeno srednje obrazovanje – železničko-tehnička srednja škola – obrazovni profil: transportni komercijalista/saobraćajno-transportni tehničar, posebna zdravstvena sposobnost prema Pravilniku o zdravstvenim uslovima koje moraju ispunjavati železnički radnici („Sl.glasnik RS“ br. 24/17). Kandidat sam snosi troškove lekarskog pregleda radi dobijanja uverenja o zdravstvenoj sposobnosti za poslove za koje konkuriše.

Javni konkurs za prijem u radni odnos

Prijava na javni oglas za radno mesto br. 1

Prijava na javni oglas za radno mesto br. 2

Prijava na javni oglas za radno mesto br. 3

IZJAVA O SAGLASNOSTI