Akcionarsko društvo za železnički prevoz robe „Srbija Kargo“, Beograd, oglašava potrebu za prijem u radni odnos na neodređeno vreme ukupno 6 (šest) izvršilaca.

Radna  mesta koja se popunjavaju:

1. Ukupno 2 (dva) izvršioca za poslove tehničara vuče/mašinovođa, od kog broja:

  • 1 (jedan) izvršilac za poslove tehničara vuče/mašinovođa, u Sektoru za vuču vozova i TKP, Sekcija za vuču vozova i TKP Užice, OJ za VV i TKP Užice;
  • 1 (jedan) izvršilac za poslove tehničara vuče/mašinovođa, u Sektoru za vuču vozova i TKP, Sekcija za vuču vozova i TKP Niš, OJ za VV i TKP Lapovo.

Posebni uslovi: srednja stručna sprema, srednja škola tehničkog smera – obrazovni profil tehničar vuče, posebna zdravstvena sposobnost prema Pravilniku o zdravstvenim uslovima koje moraju ispunjavati železnički radnici („Sl.glasnik RS“, br. 24/17). Kandidat sam snosi troškove lekarskog pregleda radi dobijanja uverenja o zdravstvenoj sposobnosti za poslove za koje konkuriše.

2. Ukupno 1 (jedan) izvršilac za tehničara tehničko-kolske delatnosti/pregledač kola, od kog broja:

  • 1 (jedan) izvršilac za poslove tehničara tehničko-kolske delatnosti/pregledač kola, u Sektoru za vuču vozova i TKP, Sekcija za za vuču vozova i TKP Beograd, za VV i TKP Ruma, mesto rada stanica Šid.

Posebni uslovi: srednja stručna sprema, srednja škola tehničkog smera – obrazovni profil tehničara tehničko-kolske delatnosti, posebna zdravstvena sposobnost prema Pravilniku o zdravstvenim uslovima koje moraju ispunjavati železnički radnici („Sl.glasnik RS“, br. 24/17). Kandidat sam snosi troškove lekarskog pregleda radi dobijanja uverenja o zdravstvenoj sposobnosti za poslove za koje konkuriše.

3. Ukupno 2 (dva) izvršioca za poslove bravara za vozna sredstva, od kog broja:

  • 2 (dva) izvršioca za poslove bravara za vozna sredstva, u Sektoru ZOVS, Sekcija ZOVS Niš, OJ za održavanje lokomotiva Niš,

Posebni uslovi: stečeno srednje obrazovanje – srednja škola mašinskog smera.

4. Ukupno 1 (jedan) izvršilac za poslove kontrolora obračuna u Centru za obračun i kontrolu prihoda, od kog broja:

  • 1 (jedan) izvršilac za poslove kontrolora obračuna u Centru za obračun i kontrolu prihoda, Beograd

Posebni uslovi: srednja stručna sprema transportno – komercijalnog smera, saobraćajnog smera, ekonomskog ili tehničkog smera, kao i potrebne kompetencije za rad na radnom mestu kao što su: poznavanje rada na računaru (rad u Wordu, Excelu…), pasivno znanje engleskog ili nemačkog jezika.

Javni konkurs za prijem u radni odnos

Prijava na javni oglas za radno mesto br.1 – Užice

Prijava na javni oglas za radno mesto br.1 – Lapovo, Niš

Prijava na javni oglas za radno mesto br.2

Prijava na javni oglas za radno mesto br.3

Prijava na javni oglas za radno mesto br.4

IZJAVA O SAGLASNOSTI